Auto

dakar challenge


Wij zijn Arian Peters en Mike Smits.

Op 5 maart 2016 doen wij mee met de “Antwerp - Banjul Dakar Challenge" voor het goede doel.

Twee jaar geleden zijn wij door Arjen Ytsma van het Onderdelenhuis in Middelburg, gevraagd om een auto met een automaat, naar Gambia te brengen. De auto is bestemd voor een vriend van Arjen, Momodou Lamin Jagne.

 

Mr Jagne is een man die zich inzet voor kansarme jeugd in Gambia. Hij heeft scholen opgericht om jeugd die naar hun reguliere basisonderwijs, tussen wal en schip raken. Hiervoor heeft hij onderwijs opgezett die in de vorm van V.M.B.O zoals in Nederland onderwijs hanteren.Het gaat hier om kinderen die minder kunnen leren en waarvan de ouders niet het geld hebben om ze te laten leren.

 

Mr. Jagne is een aantal jaar geleden ziek geworden en heeft door trombose zijn been verloren.Hierdoor is hij wat betreft vervoer beperkt geworden.Daarom wilden Arjen Ytsma de auto schenken omdat deze is voorzien van een automaat.Hiermee kan hij beter de afstanden tussen de scholen overbruggen.

 

U kunt ons hierbij helpen door ons te sponsoren in de vorm van een jerrycan Brandstof.

Om ook voor u als sponsor iets terug te doen is het ook mogelijk om uw bedrijfsnaam/ Logo op de auto te laten zetten en te vermelden op onze webpagina. Het sponsoren van dit goede doel is een goede manier om te laten zien dat uw bedrijf hart heeft voor de mensen in minder bedeelde landen.

 

Natuurlijk is elk bedrag welkom. Mocht u als particulier ons willen sponsoren met een ander bedrag dan is dit ook mogelijk door middel van een donatie.

Iedereen die een donatie/ sponsoring heeft gedaan zal vermeld worden op deze webpagina. (mits hier geen bezwaar tegen is)

 

U kunt uw gift doneren op rekeningnummer:

 NL22RABO0365257524
ten name van: Een Jerrycan voor Mr. Jagne

 

4763be6b-3e78-439c-812c-a73aae5caff1

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Sponsor methode
 Jerrycan Bedrijfsnaam/ logo Donatie

Logo (indien van toepassing)

Uw bericht

Bij deze willen wij de sponsoren bedanken. Zij maken het voor ons mogelijk om de auto op de plaats van bestemming te krijgen. SUPER!!

Wilt u ook een steentje bijdragen? Dit is nog steeds mogelijk dmv een donatie.

4 wielemaker 1 bed en brood 2 Jan Kassa 3 Ital delicatessen 5 westerbeke 6 vriendschap 7  tent plus 8 Rijwielhandel boone 9 Ytsma 10 Jwdevoogd 11 kienkeurig 12 kartbaan middelburg 13 de bezige hand 14 eiggenwijzz 15 downtown renesse 16 De zeewse isntadak

 

Familie de Braal | Anne Mensing | Jannie kuiper | Marjan Harpe